Priser

Engångskostnad

Alla företag är olika, med olika lokaler och olika önskemål om vad som ska visas upp/inte visas.

Därför lämnas individuellt anpassad offert på begäran.

Vid beställning kommer vi överens om: 

 

  • X antal 360 graders panoramabilder som "sys ihop" till en virtuell rundtur
  • X antal stillbilder
  • Integrering med Google Search och Google Maps
  • Hjälp att uppdatera er Google+ sida/registrera en (om ni inte redan har en)
  • Hjälp att lägga in er rundtur och bilder på Google+ sidan, er hemsida, er facebook sida

ReleWant samarbetar med Hamrén Webbyrå. De hjälper gärna till att bädda in rundturen och använder ev. stillbilder på allra bästa sätt på er hemsida. Dvs. ska ni inte behöva ödsla någon dyrbar tid från ert arbete: vi tar hand om allt för att ni ska kunna visa upp ert företag på allra bästa sätt på Google, Facebook och er egen hemsida med en professionell Street View rundtur. 

 

Vid beställningar inom en radie av 5 mil från Norrköping tas ingen kostnad ut för färdtid. Över 5 mil från Norrköping är det 35kr/mil om inte annat anges.

Mängden panoramabilder bestäms utifrån storleken på era lokaler. 

För ett större rum eller 2 rum på ca 100 m² brukar man behöva ungefär 10 panoramabilder.

Vid beställning av över 30 panoramabilder ges offert efter lokalens förutsättningar. Mycket stora lokaler med flera våningsplan kan behöva över 100 panoramabilder. (Rabatterat pris vid större beställningar)

Det tillkommer inga extra avgifter, inga abonnemangskostnader eller liknande. I de få fall någon/några bilder behövs tas om medför det ingen extra kostnad för er. (Om ni inte har en Google+ sida ännu skapar ni det gratis på Google My Business - Starta här)

Ni äger rundturen och bilderna och får använda dem fritt, på hur många olika sidor och medier som helst.

 

Mycket effektivare än någon print-annons

 

Jämför med en annons i en tidning, och reflektera över vad ni får ut av de olika annonserna.

  • Tidningsannons: En tidning ges ut en gång, livslängden är max några dagar, annonsen är enbart text + eventuell bild, den ses av både er målgrupp och andra som inte är relevanta för ert företag. Många som läser tidningen kanske bara bläddrar förbi er annons. Andra ser den och glömmer bort den direkt även om den var relevant för dem. De som faktiskt ser er annons och reagerar på den kommer troligtvis att söka upp er via sin dator eller mobil innan de faktiskt kanske besöker er.
  • Business View: Den här "digitala virtuella annonsen" kan ni använda hur mycket ni vill till en engångskostnad. Enkelt och snabbt. Ni får högupplösta bilder som med den senaste "street view"-tekniken skapar en virtuell rundtur av toppkvalitet. Den kommer att visas för många fler än vad vilken tidning som helst kan erbjuda, den kommer att nå kunder när de söker efter er, när de är mottagliga för reklamen. Ni kan visa er från er bästa sida och bjuda in kunderna till er 24 timmar om dygnet. Intrycket den ger är oförglömligt, bilder sätter sig fast i minnet mycket effektivare än text eller ord. Den här annonsen kan enkelt leda kunderna vidare direkt till er hemsida/till er google+ sida där de kan läsa mer om er, se era öppettider och kontaktuppgifter. Det innebär minsta möjliga ansträngning för er och era kunder. Det är bara för dem att klicka. Om de dessutom söker på sin mobil, vilket de flesta gör idag, när de är ute på stan ser de exakt vart ert företag är på kartan och att de kanske bara är några steg ifrån er. 

Alla företagare idag vet att man måste investera i marknadsföring, man har inte råd att strunta i det.

 

 

 

"Över 80% av alla lokala köp görs efter online efterforskning" (i Sverige innebär det oftast sökning på Google) - www.inc.com - Juni 2011

"64% anser att bilder är viktigare än företagsinformation." - Forrester Research - Oktober 2013

Har ni råd att inte synas?

Få kostnadsfri offert

Fyll i kontaktformuläret här för kostnadsfri offert på ert företag. 

Skriv vilket företag det gäller, adress på lokalen och antal rum samt storlek i m² på den lokal ni önskar beställa en Business View till.

(Om ni inte vill ha med alla rum i rundturen behöver ni inte ta med dem i beräkningen)

Från det att vi bokar fotografering tar det ca 2 veckor tills er rundtur är publicerad och ni kan börja visa upp er fina rundtur till alla ni känner och, kanske bäst av allt; inte känner.

Ni får svar inom 3 arbetsdagar.